Poolheat

Webshop » PPG Inverter Plus Horizontaal » PPG Inverter Plus 28kW

PPG Inverter Plus 28kW

PPG Inverter Plus 28kW

PPG Inverter Plus 28kWPPG Inverter Plus 28kWPPG Inverter Plus 28kWPPG Inverter Plus 28kW

€ 4 499,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

De Full-inverter® Inverter+ warmtepomp halveert het energieverbruik en zorgt voor een 10x stillere werking doorheen het volledige zwemseizoen. Bij de start van het seizoen werkt de warmtepomp aan 100% van de capaciteit om het zwembad zo snel mogelijk op te warmen tijdens de eerste dagen. Daarna laat de Full-inverter® Inverter+ warmtepomp de snelheid automatisch dalen om de gewenste temperatuur van het zwembad te behouden. De unieke seizoensCOP toont het gemiddelde en dus échte rendement doorheen het volledige seizoen gemeten.

PPG-Tips

Revolutionaire Inverter technologie
Betaal 1kW en krijg hier 16kW warmte voor terug !
Extreem stille werking
Langere levensduur
Minimalistisch tijdloos design
TÜV gecertificeerde specificaties

Voordelen

Gemiddeld 10 keer stiller
Alle Inverter+ modellen zijn uitgerust met twin-rotary Full-inverter® DC compressoren van Mitsubishi om de trillingen tot een absoluut minimum te beperken. Eenmaal het zwembad opgewarmd is werkt deze bovendien aan een lagere snelheid om de temperatuur van het zwembad tijdens het hele zwemseizoen stabiel te houden. Dit zorgt voor een 10 x stillere zwemomgeving.

Soft Starter

Als de Inverter+ warmtepomp opstart, zal deze starten bij 0 ampère en zal deze langzaam omhoog gaan naar de nominale stroomsterkte in een tijd van 2 minuten. Daardoor zal dit geen effect hebben op de andere elektrische toestellen in uw woning.
In vergelijking met een gewone AAN/UIT warmtepomp trekt de Inverter+ Full-inverter® warmtepomp 5 keer minder ampère tijdens de opstart wat de elektrsiche installatie veel eenvoudiger maakt.